Synlighed

Synlighed

Reddernes Landsklub har altid haft vores primære tilgængelighed liggende i tillidsrepræsentanterne på de enkelte stationer og i vores fagblad Redderen, der sendes hjem i postkassen til alle vores medlemmer. Det har vi fortsat – som medlem af Reddernes Landsklub støtter du din tillidsrepræsentant i sit faglige arbejde for bedre forhold på din station.

Som præsenteret på vores årsmøde i 2018,har vi igennem 2018 haft som mål at blive mere oplysende, transparente og synlige med oplysende og aktuelle nyheder via redder.dk. Desuden har vi øget vores tilstedeværelse på Facebook, Twitter og Instagram betragtelig gennem 2018, og vi vil fortsætte dette arbejde i 2019.

Resultatet er langt over 100 nyhedsindlæg i 2018, svingende fra rene oplysende indlæg om medlemsfordele, rettigheder, pligter, pension & forsikring og lignende, over sørgelige nyheder om massefyringer, til andre glædelige nyheder om vundne udbud.

Er du på instagram, så følg med på vores side og få et nærmere indblik i, hvad bestyrelsen og journalisten på fagbladet Redderen arbejder med af aktuelle ting. Har du billeder eller historier,som du vil dele med os, er du velkommen til at bruge #Redderneslandsklub. Udover Reddernes Landsklub kan du blandt andre finde Reddernes Udviklingssekretariat og Redder Af Verden på Instagram.

Følg med på redder.dk og på de sociale medier, hvor vi offentliggør nyheder i ugens løb.