Falck dagen på Egeskov

Falck dagen på Egeskov

Egeskov slot slår endnu engang dørene op til den store Falck dag lørdag den 4. august 2018 fra 10.00 – 18.00, hvor hele familien kan samles til en hyggelig dag i selskab med kolleger og gamle veterankøretøjer fra Falck.

Falcks Personaleforening og Falck-Museets venner vil igen i år være talstærkt tilstede med spændende arrangementer for store og små.

Det er traditionelt en rigtig god og hyggelig dag, hvor man blandt andet kan opleve at se, hvad der sker, når en airbag bliver skudt af, børnene kan prøve kræfter med brandslager og meget mere.

Billet til dagen findes i Personaleforeningens blad Falcken udgave nummer 2.  maj 2018. Hvis ikke du har bladet liggende, kan det hentes via Personaleforeningens hjemmeside. For at billetten er gyldig skal man fremvise købekortet, som sidder i den blå kalender, vi hvert år får fra Personaleforeningen.

Se mere om dagens program på Egeskov hjemmeside